Tuo yhteen 17 yleistajuista tiedejulkaisua

Tutkimuksellisia löytöretkiä joulunodotuksen jokaiselle päivälle!

Tutkimuksellisia löytöretkiä joulunodotuksen jokaiselle päivälle!

BY: TUTKITUSTI

20.12.2017
Banner with Christmas theme

Share this post

Mitä saadaan, kun kolme vakiintunutta populaarin tiedejulkaisemisen jättiläistä ja yksi uusi tulokas lyövät hynttyyt yhteen? No ainakin Se parempi joulukalenteri!

Päätoimittajat Ninnu Koskenalho (AntroBlogi), Jari Tamminen (Häiriköt-päämaja)  ja Johanna Vuorelma (Politiikasta-verkkolehti) ovat valinneet arkistoistaan joulunodotukseen sopivaa tutkittua sisältöä. Mukana myös yllätysvieraita!

Tutkitusti on uudenlainen tutkitun tiedon levittämiskonsepti, joka hyödyntää sosiaalisen median kanavia. Nostamme esiin tutkittua tietoa ja linkittämme sen ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin aiheisiin.

Sen paremman joulukalenterin saat sekä Facebookista että Instagramista seuraamalla Tutkitusti-sivua.

AntroBlogi on laajalle yleisölle suunnattu verkkojulkaisu, joka kommentoi suomalaisille läheisiä aiheita antropologisesta näkökulmasta.

Häiriköt-päämaja on kulttuurihäirintään keskittynyt sivusto. Kulttuurihäirintä on taiteen ja aktivismin rajapinnassa tapahtuvaa liikehdintää ja toimintaa, joka haastaa yhteiskuntamme valtarakenteet.

Politiikasta on Valtiotieteellisen yhdistyksen palkittu verkkolehti, jonka tehtävänä on yhteiskuntatieteiden, erityisesti politiikan tutkimuksen, yleistajuistaminen.

Tutkitusti-tiimi on täydentänyt hankkeen johtajan Miia Halme-Tuomisaaren ja sisällöntuottaja Emmi Huhtaniemen kanssa kokonaisuutta ja muotoilija Kristos Mavrostomos on luonut kalenterille oman ilmeen.

Huomenna aukeaa ensimmäinen tutkittu luukku ja joulun odotus voi alkaa!

 

TUTUSTUTHAN MYÖSYHTEISTYÖKUMPPANEIHIMME