Tuo yhteen 17 yleistajuista tiedejulkaisua

ALH Tieteiden yössä: Muutosmysteeri 14.1.

BY: 

8.1.2021
MuutosmysteeriWeb

Tervetuloa Muutosmysteeriin !

Tervetuloa virtuaalissubstantiaaliseen hybridispektaakkeliin torikortteleiden ajattomassa kaupunkitilassa, kun Allegra Lab Helsinki kumppaneineen kokoontuu hyvän ja pahan tiedon äärelle Balder-taloon Tieteiden yönä 14.1.
 
Luvassa on tiedettä ja taidetta luontevasti yhdistelevä reaaliaikainen makasiiniohjelma, jonka pyörteissä arvojen ja ideaalien tulevaisuutta ja nykyisyyttä pohditaan audiovisuaalisen ja interaktiivisen taiteen, sekä kiinnostavien paneelikeskustelujen ja työpajan lomassa.
 
Keskusteluissa ovat mukana Reetta Toivanen, Tuomas Forsberg, Vesa-Matti Lahti, Jenni Mölkänen, Tuukka Brunila sekä Tutkitun tiedon teemavuoden pääsihteeri Riikka Mäkikoskela ja Tutkitusti-johtoryhmän jäseniä. Illan juontavat Allegra Lab Helsingin puheenjohtaja Miia Halme-Tuomisaari sekä ALHn Alina Rapin.
 
Lisäksi mukana on ALL YOUTH -tutkimushankkeen Tulevaisuus nyt? -taideteos, joka visualisoi interaktiivisen valotaiteen keinoin nuorten ajatuksia, huolia ja haaveita tulevaisuudesta, sekä Häiriköt-Päämajan toimittaja-aktivisti Jari Tammisen vastamainoksista koottu vastamainoskatko.
 
Musiikin tapahtumaan ovat tuottaneet helsinkiläisen Damn Right Amigos -taidekollektiivin jäsenet Vallilan Studio Muuntamolla.
 
Ohjelma streamataan elävänä tapahtumasivulle ja sen tallenne tulee myöhemmin saataville Tutkitusti -verkoston kanaviin.
 
Tapahtuman taustalla vaikuttavat Arvot, Ideaalit & Muutos -hanke sekä Eurostorie.
 
14.1. julkaistaan ALHn ja Sitran selvitys Arvot, Ideaalit & Muutos: Tulevaisuuden rakennuspalikoita etsimässä. Selvitys tuo yhteiskuntatieteellistä näkökulmaa konsulttien ja ajatushautomoiden hallitsemalle raporttikentälle.

TUTUSTUTHAN MYÖS

KUMPPANEIHIMME